Jumaat, 28 September 2012

Segmen : Tangkap Follower Sebanyak Mungkin

Assalammualaikum dan salam 1Malaysia untuk semua.





Entry ni aril saja uploadkan sebab saja nak join member-member yang lain "up"kan lagi follower ni..

Sebenarnya ini adalah cadangan dari kawan aril sendiri yang menyarankan untuk join segmen ni untuk kami sama-sama menambah follower di blog masing-masing. jadi aril pn carilah banner di blognya. Dah baca punya baca, so aril ckp why not i'm try for this segmen kn..

Disebabkan follower aril ni teramatlah ramai, jadi apa salahnya aril cuba join segmen ni untuk meramaikan lagi pengikut blog ni kan..Jadi Aril nak craditkan entry kali ini untuk teman-teman aril disini..



Jadi kalau korang semua yang sudi untuk follow blog aril ini, aril ucapkan terima kasih dan kalau nak aril follow blog korang balik pun boleh..just tinggalkan link blog korang di bahagian comment entry ini..InsyaAllah aril akan follow balik blog korang semua nanti.

Creditkan untuk Teman-Teman

1. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/
2. http://luahancinta-atul.blogspot.com/
3. http://akmalonly.blogspot.com/




17 ulasan:

Zakiah berkata...

die join dah..hehehe..ko gi la kat blog die then follow dkat senarai link tu..aq dah jdi giler dgn blog..^.^V

Syahril Azhar berkata...

Hahaha..ko mmg kn..aq dh paste la link blog aq kt sne tdi..

Nur Razlinda berkata...

salam, done follow you ! dtg dri segmen yg sama !
salam ukhwah,follow me back :)

Syahril Azhar berkata...

Wasalam..hai linda..thx following my blog k..
Now im done follow on yr blog..
Hope we can get long in blogging..

Emas Putih berkata...

hai sy singgah sini :) meh2 follow n singgah :) dari segmen sama.
http://www.kisahemasputih.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Eraz Fadli berkata...

Datang berguling-guling merayau melalui Segmen Tangkap Follower Sebanyak Mungkin.. ;)

http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Mrs.BuduBilis berkata...

assalamualaikum

sy singgah BW dari segmen yang sama. done follow u

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Uwais Aminin berkata...

OK dah follow blog ni. berapa banyak lagi nak tangkap follower. Aq leh tangkapkan hahahaha
http://uwaisaminin.blogspot.com/

Uwais Aminin berkata...

OK dah follow blog ni. berapa banyak lagi nak tangkap follower. Aq leh tangkapkan hahahaha
http://uwaisaminin.blogspot.com/

Uwais Aminin berkata...

OK dah follow blog ni. berapa banyak lagi nak tangkap follower. Aq leh tangkapkan hahahaha
http://uwaisaminin.blogspot.com/

Uwais Aminin berkata...

OK dah follow blog ni. berapa banyak lagi nak tangkap follower. Aq leh tangkapkan hahahaha
http://uwaisaminin.blogspot.com/

Aimi Syahirah berkata...

Salam dear.. Awesome blog! Pandai u design.=) Come join my segmen here if nak saya folo awk.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)

aisyah humaira' berkata...

dtg terjah dari segmen sama !!
done follow here :)
http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html


NIERA BARU KAHWIN MUDA !!
JOM BACA KISAH NIERA > http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/indahnya-bercinta-selepas-kahwin-par1.html

Isabel Diaz berkata...

Singgah sini sambil follow,

Jom follow saya jugak,

Terjah sini,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Intan Wandalaara berkata...

time kasih sudi follow saya, nice to meet u :)

http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Diera Tekikushika berkata...

sampai dah ke blog awak. salam perkenalan. jom g blog saya meh =)


http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

eyka berkata...

salam perkenalan.. hye, terjah sini, datang dari segmen yg sama.. jemput singah ke blog sy... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html