Ahad, 19 Februari 2012

Road Show ABPBH 2011 di SACC MallSiri Jelajah ABPBH 2011 akan singgah ke SACC Mall, Shah Alam pada minggu ini (24 & 25 Feb 2012).. Bagi mereka yang ingin bertema dengan artis - artis pencalonan tahun ini bolehlah sama-sama kita serbu mereka di tarikh dan tempat yang telah di war-warkan tadi...

Antara artis/selebriti yang bakal muncul termasuk Zizan Raja Lawak, Adi Putra, Izara Aisyah, Aeril Zafrel, Rozita Che Wan, Eja, Stacy, 6ixth Sense, Meet Uncle Hussain, Forteen, Aizat, Awi Rafael dan Along Raja Lawak.

Selain dari kemunculan selebriti kegemaran korang, bagi yang berbakat dalam nyanyian juga dialu-alukan datang ke ujibakat Bintang Idola Berita Harian peringkat Mall..Peringkat saringan akan diadakan pada hari sabtu (24 Feb 2012), manakala peringkat akhir akan berlangsung pada keesokkan harinya (ahad, 25 Feb 2012). Segala mengenai Siri Jelajah ABPBH di SACC Mall minggu ini boleh lihat di page rasmi ABPBH 2011. *(sini klik ABPBH 2011)

Bagi mengetahui segala yang berlangsung acara ABPBH 2011, korang semua bolehlah follow Facebook dan Twitter rasmi mereka disini agar korang semua tidak ketinggalan mengikuti dan berjumpa dengan selebriti kegemaran korang di setiap lokasi siji jelajah yang akan diadakan nanti..

Tiada ulasan: